Midsommar

Åh vilken underbar helg jag har haft det på landet, så härligt med trevligt folk och god mat! Hoppas ni har haft det lika bra som jag har:)
Jag tänkte ta o svara på några frågor som jag fått
- Vad ska du göra i sommar?
Jo jag ska resa till gotland i en vecka, och direkt efter det ska jag till Kina i 26 dagar, så jag kommer inte kunna blogga på hela den tiden, kanske något i kina om jag orkar osv.
Jag kommer gå in på mac i kina om jag hittar någon sådan butik och köpa masssa nytt smink så då kommer ja ha något kul att skriva om! :)
- Har fått ett önskemål på en sminkning som linda gjort som ser ut såhär -->http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/2011/05/23/klassisk-brud-och-bal-sminkning/#comments
Och du som önskade det, visst kan jag göra det efter jag varit i kina! där ska jag köpa liknande ögonskuggor så då ska jag göra en tutorial på det:) Om jag nu hittar en butik... Kul att ni kommer med önskemål Då vet jag ju vad jag ska blogga om!
Till vicci: Haha ja det är en typisk hanna-rubrik ;) ses på onsdag!
Hoppas det svarade på era frågor. Ha det så bra sålänge så får vi se när jag bloggar nästa gång. Puss ♥

Hej och hå, stå på tå

hahahah vilken rubrik alltså, det bara ploppade upp i huvet på mig... Nå.. Hur är det med er?? Imorgon är det midsommarafton, härligt:) Ska till landet idag och kommer hem på söndag så det blir inte någon uppdatering, och ska jag vara ärlig så kommer det nästan inte bli någon updatering på hela sommaren, ska iväg så mycket, men sen efter sommaren kommer det bli kul!
Idag ser jag ut såhär, basic.
-Deep jade runt ögat
-Ögonbrynen är ifyllda med den mörkaste färgen från vanity paletten.
-på kinderna mina har jag laughter rouge från ID
- på läpparna har jag den rosa saken från the body shop..
- telescopic mascara på det:)
En väldigt enkel och vardaglig look. Det gillar jag :)
hela jag idag oxå, svarta jeans med tan-färgat bälte och ett svart-vitt linne. :D

tweezers, tweezers and tweezers

Hej, dagens tips här.
Vad använder ni för pinsetter? Tycker ni att dem börjar bli slita o inte tar lika bra? Då vet jag vad ni ska göra! Ta en nagelfil (i metall helst tror jag) och slipa pinsettbladen mellan filen. Då blir den vass igen:)
Jag har en pinsett från vitry och den är riktigt bra. Den kostar ca 100lappen på kicks. Jag lovar er att det är värt att köpa en bra pinsett för det ÄR STOR skillnad.
Hoppas ni lärde er något:)
jag har den ljusblåa där i mitten.

laughter

ååh kolla min nya älskling. Det är en rouge från ID bare minerals och heter 'laughter'. Det är en mineralrouge och ger huden en väldigt fin och ''nypt-i-kinderna'' färg.
Den fanns på min prao och redan då blev jag förälskad. Tillochmed namnet passar mig ;)
Den kostar 320 kr om man köper den tex på kicks, men det är så värt det. Som tur hittade jag den på rea för halva priset så jag var tvungen att köpa den!

I'm the king of my own life

Goddag!!♥
Idag är det måndag och jag vet inte vad jag ska göra. Ska fråga min bästa vän om hon vill ha filmkväll med mig :D
Idag sminkade jag mig såhär. Inget märkvärdigt med ändå fint och framhäver ögonen:)
Det jag använde var:
Den mörkaste färgen i wet n' wild paletten för ögonbryn, perfekt färg!
Telescopic mascara (måste köpa ny mascara snart, några tips?)
Svart kajal från yves rouger runt fransraden både uppe och nere.
Suddade ut den lite med samma bruna färg för att den inte skulle bli så hård.
Vit skimrig ögonskugga i innerkanten av ögat.
Rouge från ID - bare minerals, '' laughter''
på läpparna har jag en läppglans från the body shop
Ha en härlig dag!! :D

Mer bilder

Jag kom på att jag visst tog bilder med systemkameran från skolavslutningen så här kommer fler bilder:)

Rainbow

Igår skulle Amanda iväg på lite grejer så hon bad mig sminka henne. Ni vet den sminkningen jag gjorde för länge sedan med massa färger? Den ville hon också ha så jag gjorde den på henne.
Hon vart WOW. Riktigt snygg som vanligt. :)

Sminkat Lovisa

I fredags var det min vän Emmas födelsedag, grattis igen emma ♥
Jag sov över hos Lovisa då och hon frågade om jag kunde göra hennes ögonskugga. Hon valde lila så jag använde två lila skuggor från 120-paletten, en svart och en ljusrosa som highlight. Hon vart nöjd o det blev typ lite sotigt:)
Usch vilka dåliga bilder... Min dumma kamera vill inte funka :(

Deep jade

Godmorgon godmorgon. första dagen på lovet. Skönt! Hur har ni det? hoppas allt är bra med er <3
Idag på morgonen åkte jag in till stan för att handla lite i the body shop. De har rea nu och mellan 8-10 vare för vip-gäster. Mamma och jag är ju medlemmar där så jag åkte dit för att köpa en bodybutter till mamma. Då ser jag den underbaraste ögonskuggan och måste köpa den. Den heter ''deep jade'' och är en lös mineralskugga. Så himla snygg.
Det är den enda skuggan jag har på hela ögat, bara mascara också.
Jag fattar inte vad det är med min kamera den tar så himla konstiga bilder nu, så jag fick ingen bra på ögat men skuggan är iaf grå-grön sotig med massa skimmer i.
lånad från google

Skolavslutning

Igår var det skolavslutning. Sorgligt. Alla grät och var ledsna över att skiljas från varann :( Kommer sakna er nior så himla mycket ♥

Mitt smink va typ en solnedgång. Matchade min klädsel ganska fint. :)
använde 120-paletten för färgerna samt den mörkaste i wet n' wild för underögat, globen och bryn. Eyeliner och mascara på det. Lite concealer, puder, rouge och läppglans så var det klart.
Glömde att ta bild på sminket med systemisen på morgonen så dessa kassa bilder får duga.
Ni e dem bästa som finns. ♥

we were always just that close

Tjoho! Idag efter skolan testade jag mig på den matta sidan av min älskade palett, och ååh så jag älskar den. Den är så himla snygg!! det är grymt bra pigmentering i färgerna oxå. Det blev en brun sotning med den mörkaste färgen runt hela ögat, använder även den till brynen nu:)

Gårdagens update

Duttade på lite glitter i innerögat igår, tycker dock att jag borde skippat det men men:)

Gårdagens make

Igår konfirmerades jag ju och då sminkade jag mig såhär. Använde min nya palette, och gjorde en liten update sen oxå. Det blev ganska fint men jag gillar inte att den guldiga ögonskuggan blir gul nästan. Ska ta och pröva de tre matta skuggorna också.

Kärlek <3

Detta köpte jag till mig själv i konfirmationspresent hehe. Kunde bara inte låta bli och jag har ju hört så mycket gott om denna palette och jag är inte besviken. 89 :- på maxi i Linköping! Sjukt värt:)
Sminkning gjord med de tre vänstra skimriga färgerna.

Förlåt, sjuk, konfirmation osv.

Hej alla. Vad kul att ni kollar in här varje dag även att jag inte har uppdaterat på evigheter. jag har varkligen varit kass på att blogga, vilket iochförsig har sina anledningar, jag har inte orkat, har varit sjuk, inte sminkat mig osv.. MEN jag lovar att jag ska försöka blogga normalt igen. Idag konfirmeras jag så jag ska sminka mig idag och på onsdag så jag lovar att det kommer lite roliga bilder här snart. Har även ett nytt tillskott i familjen sminkväska så det ska jag visa er oxå.
Puss finisar:)
Bild på mig och en kompis från lägret:)

Vattenkrig

Tjenamors!
Nu är allting som vanligt igen och jag är hemma. Har haft det helt fantastiskt på sista konfa-lägret och är tillochmed brun hihi. Det var någon som ville att jag skulle visa massa bilder därifrån men eftersom det inte har med smink att göra så vill jag veta om ni skulle tycka det va bra?
Idag ser jag ut såhär. lite mascara, ögonbryn och rouge. Det var nämligen sveriges största vattenkrig här i Linköping så det kändes onödigt att sminka sig mycket.
Puss

På väg hem

Nu är jag på väg hem tror jag. Hoppas lägret blev jättebra =D

Stegeborg

Är på stegeborg nu. Konfaläger. Jag har hört att det ska bli typ 25+ så jag ligger väl och solar eller badar nu hoppas jag!! Vad gör ni kära vänner? Hoppas eran helg har börjat fint!

Update

Hej. Nu är det långhelg och det tackar man aldrig nej till. Shit vad skönt och snart är det sommarlov!!!
Hade min sista hemspråkslektion idag på tre månader. Grymt nice.
Imorgon åker jag på konfa-läger och kommer inte ha möjlighet till dator så det kommer inte blir någon uppdatering tills tisdag nästa vecka. Förlåt för det, men när jag är tillbaka lovar jag att jag ska göra massa snygga maker. Bra att jag får vila mina fransar nu oxå, de är katastrof haha.
Bjuder på en bild så länge. PUSS

Ps. Kom på att jag kanske kan göra några få tidsinställda inlägg men isf bara någon bild elr så. Får se om jag gör det, ni kan ju kika in någon gång och kolla.



RSS 2.0