Shanghai

Nihao!
Japp, det är så man säger hej här. Har varit i kina nu i en vecka o det känns jättebra. allt är bra här, typ. det enda negativa är att det är så otroligt fuktigt i luften så man svettas som en gris hela tiden, bara man går utomhus liksom. men men.. det är ca 35 grader o de e skönt så man slipper frysa. Maten e asgod, och asbillig. asså man äter asmycket för 25 kr. och bakelserna ahhahaha ja äter typ tre bullar om dan.. illa jag vet x) men jag ska faktiskt börja träna snart igen haha. Trafiken är helt sjuk, alla kör vart som helst när som helst hur som helst, typ :p asläskigt att sitta i taxi, o gå över gatan haha.
-
Shoppingen dårå, har faktiskt inte shoppat mycket alls, har helt ärligt inte haft tid för det. Man tror inte att tiden går så fort, men asså seriöst, med mig o pappa hahhahaha, man måste räkna med minst dubbelt så mkt tid. Men vi njuter så mycket vi bara kan.
Idag var min första officiella shoppingdag, och jag köpte fyra saker. ni får se bilderna där nere sen. Här finns bobbi brown och benefit, två sminkmärken som inte finns i sverige. gissa om ja blev glad hehehe. Vi ska vara tre dagar till i shanghai och sen åker vi vidare till hainan, sanya, som är kinas hawai, där är det 40 grader o sol istället, haha.
-
orkar inte skriva mer, skulle ta år att läsa om allt som har hänt, så ni får se massa konstiga bilder istället så kanske ni förstår haha.
Efter att ha klättrat på muren nåra hundra meter så var man helt slut
hahhaha, fett cp, men de olympiska stadion
man kan köpa grodor i en vanlig mataffär :(
Ny plånbok från burberry, fake 40 kr
åkte med det nya highspeed tåget från beijing till shanghai, läskigt att ett likadant tåg spåra ur två h senare o flera dog :(
lite random medelhögt hus
lite ännu högre hus
Uppe från world's financial center
shopping i det fina vädret :D
fake louis vuitton 250, är de värt de?
Nytt smink.
Contour & highlight kit - Benefit 290:-
Rich color gloss - Bobbi brown 220:-
Var det värt de ? JAAAAAAA

Kommentarer
Postat av: Sara

läget? :)

2011-08-16 @ 21:57:41
URL: http://sarawangmark.blogg.se/
Postat av: melissa

SV: tack så mycket! :)

2011-08-22 @ 13:37:16
URL: http://melissablogg.se
Postat av: CASY LINDELL ☆

härliga bilder :D

2011-08-26 @ 15:13:23
URL: http://casylindell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0